Ми раді запропонувати нашим замовникам продукцію власного виробництва:

  1. Мойки з нержавійки
  2. Столи з нержавіючої сталі обробні
  3. Полиці навісні
  4. Лінії роздачі харчування
  5. Стійки шпилі
  6. Стелаж для сушіння посуду
  7. Стелажі поличні
  8. Тележки вантажні
  9. Жаровні
  10. Зонди витяжні
  11. Вішала

Столи з нержавійки. Столи з нержавіючої сталі.

Галузь, застосування в якій знаходять столи з нержавійки в Харкові дуже широка – це і спеціалізовані столи на виробництвах, медичних установах. Столи з нержавіючої сталі з відповідним декором і багато прикрашені можуть бути елементами інтер’єру, можуть бути використані в облаштуванні відкритих павільйонів, банкетних залів і т.д. Столи з нержавіючої сталі не масовий товар, кожен стіл розробляються індивідуально під конкретні потреби замовника на власному виробництві в Харкові.

Столи з нержавійки прекрасно покажуть себе і на виробництві – хімічна інертність матеріалу робить столи з нержавійки несприйнятливими до впливу води і агресивних середовищ.

Домашні столи столи з нержавіючої сталі.

Для виготовлення домашніх столів ми використовуємо комбінацію сталі з іншими матеріалами, тим паче, що нержавіюча сталь як матеріал чудово поєднується з будь-яким іншим – деревом, склом, матеріалом;

пластмасою, що дає змогу створювати цікаві функціональні рішення для затишного інтер’єру.

 

 

 

 

 

 

Виготовлення мийок з нержавіючої сталі.Виготовлення мийок з нержавіючої сталі.

Промислова мийка з нержавійки ціна – це дуже міцний виріб, який здатний виносити колосальні навантаження, зберігаючи свій естетичний зовнішній вигляд і не втрачати при цьому високі експлуатаційні якості.

Переваги мийок з нержавійки:

Такі мийки використовуються в мийних кухонних цехах.

Мийка з нержавійки купити не вбирає запах, оскільки виконана з нержавіючої сталі, а одну й ту саму мийку після чищення можна використовувати для продуктів з різних груп.

Мийку з нержавійки дуже важко пошкодити. Це придбання на багато років вперед.

Щоб очистити обладнання з нержавіючої сталі після виробничого циклу, використовуйте звичайні мийні засоби.

У нас власне виробництво мийок з нержавіючої сталі, а значить прийнятні ціни.

Кухонна мийка з нержавіючої сталі ціна – найпопулярніший вибір у наш час. У всьому світі мийка з нержавійки купити це хіт продажів у дизайнерів, які люблять комбінувати такий простий і аскетичний матеріал, як нержавіюча сталь, зі склом, керамогранітом, штучним каменем, надаючи виробам воістину геніального вигляду.