Решітки на вікна в Харкові. Решітки на вікна Харків.

Такі елементи захисту вікон, як віконні решітки в Харкові красуються на фасадах будівель вже досить давно, але все-таки, хоч і рідко, деякі не наважуються встановити решітки на вікна в Харкові свого будинку або квартири.

Поважною причиною цього може бути лише той факт, що, з метою пожежної безпеки, решітки на вікнах Харків – це скоріше не захист, а перешкода, з огляду на те, що для мешканців будинку вікно може стати єдиним доступним виходом. Щоб правильно вирішити, чому віддати перевагу, розглянемо всі за і проти.

Імовірність загоряння завжди набагато вища, ніж імовірність пограбування, тому насамперед важливо приділити увагу саме пожежній безпеці.

<Решітки на вікна дозволяють досить успішно протистояти спробам зловмисників потрапити до Вашої оселі та допомагають навіть вільніше почуватися вдома, але в разі пожежі принаймні одна з решіток на поверсі має бути несправжньою, тобто, вона має вільно відчинятися або зніматися.

Під час виробництва віконних решіток ми використовуємо кований метал, тому й кріплення основних захисних віконних решіток має бути не менш надійним. Надійним варіантом є забиті в торець віконного укосу металеві штирі або ж товста арматура, до якої і слід надійно приварити металеву решітку.

Приклади решіток, створених на нашому виробництві та встановлених замовникам:

Віконні решітки в Харкові

У наш неспокійний час необхідно якомога краще убезпечити своє житло. Багато власників квартир, офісів, приватних котеджів обзаводяться сигналізаціями, домофонами, камерами відеоспостереження тощо. Але якщо приміщення – квартира або офіс – розташоване на першому поверсі, то є ще один дієвий спосіб захиститися від несанкціонованого проникнення. Це, звичайно ж, зварні решітки на вікна в Харкові.

Такий захід безпеки є цілком доступним, як для господаря квартири, дачного будинку або ж власника офісу… Гратчасті решітки на вікна в Харкові можуть убезпечити важливі документи, матеріальні цінності, незаконне встановлення в приміщенні пристроїв для прослуховування і багато іншого, список можна продовжувати дуже довго. Встановлення зварних решіток здійснюється досить швидко і не потребує постійної присутності замовника.

Господарі будинків у дачних селищах прекрасно обізнані, що до настання дачного сезону селища найчастіше безлюдні. Знають це і злодії, тому в зимовий час випадки крадіжок у дачних кооперативах частішають. Якщо в кооперативі є служба охорони, то це певною мірою ускладнить завдання злодіям, але не зробить його неможливим. Якщо ж у будинку відсутні решітки на вікнах, то це і зовсім розцінюється, як запрошення піднятися в будинок і чимось поживитися.

Різноманітність візерунків і ефектів дає змогу підібрати для вікна найоптимальніший варіант, як у плані безпеки, так і в плані дизайну. Різноманітні піки, листочки, закручені елементи і смуги роблять зварні решітки на вікна чудовим доповненням до інтер’єру та фасаду будь-якого будинку. У замовника завжди є можливість зробити індивідуальне замовлення на решітки на вікна в Харкові, надати свій власний ескіз, а також отримати вироби нестандартних розмірів. Різноманітність фарбувальних матеріалів допоможе підібрати і колірне оформлення решіток на будь-який смак.

Решітки на вікна Харків

Кожному притаманне бажання відчувати себе захищеним у своєму будинку або квартирі, а також бути спокійним, їдучи на деякий час і залишаючи житло без нагляду. Особливо це актуально для квартир, розташованих на нижніх поверхах, які наражаються на найбільший ризик несанкціонованого проникнення в них зловмисників через віконний отвір. Як же захистити вікна від зломщиків і при цьому надати їм естетичного вигляду? Звичайно ж, встановити на них металеві решітки.

Металічні решітки на вікна в Харкові бувають різними за матеріалом і виконанням. Є прості зварні металеві решітки на вікна Харків, виготовлені з готового металевого профілю, а є фігурні, ажурні ковані, які не тільки убезпечать проживання в будинку або квартирі, а й додадуть оселі стильність і вишуканішого вигляду, виконуючи декоративну функцію і поєднуючись за дизайном з іншими елементами житла.

Металеві решітки на вікна Харків можуть бути глухими, що не відчиняються, або такими, що відчиняються, розпашними, витонченими та простими залежно від побажання замовника. Розміри теж бувають різні за потребою.

До тих, що відчиняються, належать розсувні віконні решітки, які також можуть бути як декоративними, так і простішими. Розсувні решітки на вікна в Харкові привабливі тим, що при бажанні вони складаються і стають непомітними в такому стані, можуть рухатися як вгору, так і в бік – за бажанням замовника.

І для їхнього відчинення не потрібен простір, як у випадку з розпашними ґратами, оскільки, складаючись, вони роз’їжджаються в боки і ховаються вздовж стіни. Причому за жорсткістю і надійністю розсувні металеві решітки на вікна в Харкові перевершують орні, оскільки мають цілісне ґратчасте полотно, а не складаються з частин, як орні.

Розсувні металеві решітки на вікна Харків являють собою ґратчасте полотно, підвішене до верхньої направляючої спеціальними роликами. Нижня напрямна може бути відсутня, бути стаціонарною або підйомною.

У конструкції і розпашних, і розсувних віконних решіток мають бути передбачені місця для замків, засувок, відливів, якщо необхідно.

Віконні решітки в Харкові можуть бути виготовлені в накладному варіанті або у вставному – теж залежно від конструкції будівлі та розташування вікна. Металеві решітки на вікна можуть кріпитися до стіни за допомогою штирів, саморізів або шпильок, з подальшим обварюванням, або без нього.

Якщо зупинити свій вибір на глухих ґратах, то з метою протипожежної безпеки краще зробити решітку на одному вікні такою, що відчиняються, не виділяючи її за дизайном.

Ціни на решітки в Харкові уточнюйте у нашого менеджера